BLUE DE GÊNES

 

 

Blue de Genes is een Scandinavisch denimmerk dat een ode brengt aan de tijdloze en authentieke kunst van het denim ambacht. Het merk onderscheidt zich door de diepgaande waardering voor vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige materialen. Het verhaal van Blue de Genes begint met de fascinatie voor de geschiedenis van denim en de rol die het heeft gespeeld in de Amerikaanse arbeidersklasse. Dit is terug te zien in hun ontwerpen, waar vakmanschap en duurzaamheid centraal staan.

 

Het gebruik van de beste denimstoffen, vaak afkomstig uit Japan, resulteert in jeans die niet alleen comfortabel zijn, maar ook de tand des tijds doorstaan. Wat Blue de Genes nog unieker maakt, is hun toewijding aan het behoud van tradities. Ze omarmen het idee van 'slow fashion' en zetten zich in voor het verminderen van milieu-impact. Dit vertaalt zich in hun benadering van productie, waarbij ze streven naar minimalisme en duurzaamheid.

 

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen geven. Klik op "Aanvaarden" om de cookies te plaatsen.

Privacybeleid