VERZENDEN

Alle producten die wij online aanbieden bevinden zich in onze winkel. Dit betekent dat de bestelde items uit onze winkel worden verzameld en vervolgens met zorg voor u worden ingepakt.
Heeft u iets met spoed nodig? Neem dan contact met ons op.
GRATIS BEZORGEN BIJ BESTEDING V.A. €500,- IN NEDERLAND
Binnen Nederland verzenden wij met PostNL en DHL. Pakketten kunnen alleen worden afgeleverd op woonadressen en kantooradressen, niet op postbusadressen. 
  • Wij streven ernaar om binnen 3 werkdagen te leveren, afhankelijk van de bestemming. Wanneer u op werkdagen (ma-vr) voor 16:00 uur een bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. 
  • Zodra uw bestelling gereed is gemaakt, sturen we u een e-mail ter bevestiging van de verzending met de bezorginformatie en een link om uw bestelling online te volgen. Houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat de trackinginformatie is geüpload.
  • Wanneer een pakket niet bij u kan worden afgeleverd wordt dit standaard aangeboden bij uw buren. Als de pakketbezorging ook bij uw buren niet lukt, dan zal u een bericht van de bezorger ontvangen. Op dit bericht staat een 'niet-thuis-code'. Met deze code kunt u op de website van "PostNL" een keuze maken voor een tweede pakketbezorging op een dag, tijdvak en locatie dat u beter uitkomt 
  • Indien u en uw buren bij de tweede aanbieding ook niet thuis zijn en u uw pakket niet heeft kunnen ontvangen, dan kunt u met het bericht van de bezorger de zending ophalen bij één van de PostNL Postkantoren. U heeft hiervoor drie weken de tijd. Daarna gaat de zending retour naar de afzender. Als u uw zending op gaat halen dient u zich altijd te legitimeren. 

   

   GEEN BEZORGING OP ZON- EN FEESTDAGEN
   Op feestdagen worden geen bestellingen verzonden, deze worden op de eerst volgende werkdag verzonden. 
   Daarom willen wij u erop attenderen dat uw bestelling later geleverd zal worden dan u normaal gesproken van ons gewend bent.
   Op zon- en feestdagen worden er door PostNL geen bestellingen bezorgd.

   We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen geven. Klik op "Aanvaarden" om de cookies te plaatsen.

   Privacybeleid