PAUL EN PIM

                                                                          
                
 

 Paul en pim leerde elkaar 27 jaar geleden kennen. En er was direct een gemeenschappelijke passie, kleding. Het willen delen van deze passie, is ook vandaag de dag nog steeds de basis van hun eigen zaak met mode die staat voor passie, vakmanschap en indentiteit. De kleding van PaulPim is elegant en mondiaal. Refined and sophisticated. Samen hebben zij in der loop der jaren met hun team een winkel opgebouwd, sinds 1998, waar klanten nog steeds graag komen voor de kwaliteit en de persoonlijke service.


PaulPim sinds 2014 in Breda gevestigd, opende in 1998 de deuren van hun winkel te Oudenbosch met van meet af aan merken voor de dames en heren uit het mondiale segment. In die periode zijn wij een begrip geworden voor de wijde omtrek.


Bij PAULPIM gaat het om stijl en persoonlijke service. Uw eigen unieke stijl creëren waarmee u uzelf als individu kunt onderscheiden en de beste versie van uzelf kunt zijn. Een combinatie van het beste op het gebied van kleding en service maakt een bezoek aan PAULPIM tot een onvergetelijke ervaring.

Hoe krijgen we dit voor elkaar? Laten we beginnen met de basis: een esthetisch oog en uitgebreide productkennis. De eigenaren van PAULPIM, Paul en Pim, en hun team hebben een scherp oog voor schoonheid. Zij herkennen kwaliteit en verfijnde stoffen. Pure schoonheid heeft geen opsmuk nodig, daarom bestaat de collectie van PAULPIM uit tijdloze, elegante items ondersteund met individuele, avantgardistische stuks, waarbij de perfecte pasvorm voor de drager doorslaggevend zal zijn.


Volgens de filosofie van PAULPIM is een outfit pas echt geslaagd als u er op uw best uitziet en er een glimlach verschijnt. Met onze jarenlange ervaring, stylingkennis en professioneel advies hebben we al vele klanten geholpen hun schoonheid te herontdekken. Een heerlijk moment waar we enorm van genieten. Want pas als u tevreden de deur uit gaat, dan is onze missie geslaagd.

PAULPIM durft eigen keuzes te maken, zodat wij ons onderscheiden van de massa. Er is visie voor nodig en het is van belang om te luisteren naar ons instinct bij de inkoop. We halen inspiratie uit wat er gebeurt in wereldwijde modehoofdsteden zoals Parijs, Londen en Milaan, maar ook uit andere bijzondere plekken waar onze klanten zich begeven. Doorslaggevend tijdens de inkoop is de mate van exclusiviteit. Zo creëren we onze eigen PAULPIM kleding signatuur.

Bij PAULPIM komt u niet alleen voor een bijzonder kledingstuk, maar ook voor een bijzondere ervaring. Bij PAULPIM draait het om u en, als vaste klant of potentiële nieuwe klant, bij ons voelt u zich meteen een gewaardeerde 'vriend van het huis'. Persoonlijke aandacht zonder tijdslimiet, een drankje, parkeerservice.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen geven. Klik op "Aanvaarden" om de cookies te plaatsen.

Privacybeleid