FFC

 

 

De oorsprong van FFC Fashion ligt in de passie en expertise voor gebreide kleding. Luxueuze collecties van kasjmier en zijde waren jarenlang het vlaggenschip van het bedrijf. De diepgewortelde expertise in garen en productie leidde als vanzelf tot de verdere ontwikkeling van de ontwerpen: stoffen van aaibare jersey, hoogwaardig katoen, linnen, fijne wol en geselecteerde materiaalmixen breiden het assortiment uit. De uitstekende kwaliteit van de kleding vormt de basis van de collecties.

 

De draagbaarheid van de ontwerpen staat altijd voorop in de stijl van FFC Fashion: goed gekleed in elke situatie van - modern en ontspannen. De flair voor hippe, eigentijdse trends komt terug in de stijlvolle looks. Naast verfijnde details, klassieke basics en trendy it-pieces, worden de creaties gekenmerkt door pasvorm, comfort en elegantie.

FFC is altijd op zoek naar de nieuwste looks en overziet elke productiestap - van ontwerp tot voltooiing - met passie en aandacht voor detail.

 

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen geven. Klik op "Aanvaarden" om de cookies te plaatsen.

Privacybeleid