Émanou

 

 

ÉMANOU is een merk voor wie op zoek is naar modieuze verfijning in eenvoud. Oprichtster Petra Szychułda heeft 20 jaar ervaring in het maken van prachtige maatshirts en wilde die expertise vertalen naar een fris merk voor de moderne vrouw. Tijdens de jaarlijkse zomervakantie in St. Tropez ontmoette Petra Catrin Schanz, vriendin, volleerd ontwerpster en creatief directeur in de mode-industrie. Ze deelden al lang hun visie om het ontwerp van een klassiek overhemd te verfijnen en een collectie vrouwelijke, speelse blouses te creëren met een knipoog naar klassieke elegantie. ÉMANOU is ontstaan uit de synergie en wederzijdse passie voor dit bijzondere gevoel voor stijl en duurzame creatie.

 

De Frans geïnspireerde naam ÉMANOU verwijst enerzijds naar het overhemdenbedrijf Emanuel Berg van de familie Berg, maar herinnert anderzijds ook aan de plaats waar ons merk is geboren: Frankrijk. ÉMANOU is een merk dat is gecreëerd door vrouwen, voor vrouwen. ÉMANOU koestert onafhankelijkheid, kracht, maar ook de liefdevolle zorg die vrouwen als Catrin en Petra uitstralen. Émanou's eerste collectie voor herfst/winter 2021 bestaat uit 60 blouses gemaakt van superieure kwaliteit, Italiaanse stoffen. De pasvormen zijn ontwikkeld door een in-house team van naaisters met enorme ervaring in het op maat maken voor verschillende vrouwelijke silhouetten.

 

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website kunnen geven. Klik op "Aanvaarden" om de cookies te plaatsen.

Privacybeleid